Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mindennek van célja. legalábbis eddigi életemben minden rossz (vagy legalábbis a fontosabbak) mind jóra fordultak. a melóhelyen is. egy szuper helyen kezdtem, nagy összetartás, de át kellett mennem egy másik osztályra, ami ennek az ellentéte volt. viszont vittem magammal az ott "megtanult" dolgokat, és erőltettem, amennyire tudtam. miután egyre többen elfogadták, és a főnök se baszogatott érte, jött a vezetőcsere, és most ismét ugyan annál a nagyfőnöknél vagyok... csak épp közben a másik oldalról is tanultam sokmindent. úgy érzem így utólag, hogy a sok kellemetlenséggel együtt jobban jártam, hogy át lettem téve a "mindenki által utált" osztályba.
kb. 2 héttel ezelőttig azt hittem, nem lehet olyan, hogy legalább pár óránként ne jöjjek fel a ph-ra. a reggeli mellett végigolvastam az off éjszakai termését, meg írtam is. aztán az informatikai szabályzat erőteljes emlegetésse mellett a vezér bekeményített, azóta a netre alig mentem fel, és a melóhelyről nem ph-ztam. viszont sokkal többet tudtam dolgozni, és már a jelenleg futó 4 témám mindegyikének látszik a vége. a ph-ra csak délután/este jut időm... de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor lehet, hogy ismét napközben is megoldható lesz a kultúrált feljövetel.
úgyhogy fel a fejjel, próbáld meg meglátni a kihívást, és ne menekülj előle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Projektor topic
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest