Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Sajna két napom kimaradt mikor Temesváron voltam, de odáig játékszinten is jól álltam...
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)