Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
a pályakezdő, egyetemet végzettek meghatározó százalékának előbb van meg az államvizsga, mint a nyelvvizsga. szal nem hiszem, húdenagyon elfelejtette volna.
Ha hiszed, ha nem, én általános iskola harmadik osztályától kezdve, nyolcadikig tanultam angolt. Németet is ezen évek alatt, csak kevesebbet. Aztán utána nemsokat, mert a középsuliban lószart sem ért az oktatás, ugyanis volt aki csak akkor kezdte, nekem meg ugye volt 5 év előnyöm. Fősulin ugye nem is volt nyelvoktatás, nem is foglalkoztam vele. Aztán elmentem melózni és láss csodát, a harmadik munkahetemen telefonkonferenciát vezettem amerikánusokkal. És ment. Szakmai szavakat ugyan fel kellett szedni, de akkor is.
A nyelvvizsgára is csak úgy bementem, mert kellett a papír.
Szóval csak az számít, hogy valakit érdekel-e a nyelv és akar-e kezdeni vele valamit. Aki csak addig tud valamit, amig kikérdezik tőle, az nem tanulta meg, csak megjegyezte egy időre.
Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest