Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
akkor az első kérdés:
-én, mint albérletben lakó, mivel még másik 2/3 emberrel lakom, mit számoljak? Teljeset és majd méltányolunk? (ahol vadidegenek is vannak, ha úgy nézem - de ezt kéne, nem?)
-vagy számoljam az otthonit, amit Anyám fogyaszt,, de nem ott vagyok?Rendben.
hirtelen, köbö adatok:
-villamos energiafogyasztás az albiban olyan 180kWh (pontos adatok estére)
-tüzelőanyagfelhasználás: ~30-40l ->~9,25 gallon (jelen esetben jó kis shell 95-ös benzin)de holnapra finomítok, pontos adatokat hozok.
-
EQMontoya
veterán
Részemről a dolog megoldható, a probléma csak annyi, hogy a környezetszennyezésben ugye nem csak az a mérvadó, hogy mennyi gázolajat pöfékelünk el, hanem ennek szükségessége is, valamint az is, hogy ezt milyen távon pöfékeljük el. Pl ha valakinek egy héten kétszer Budapesten van dolga, és távoli városban él (Debrecen, Miskolc, Szeged pl), az bizony pöfékelni fog rendesen, még akkor is, ha az autója egyébként abszolút környezetkimélő lenne.
A villamosenergia és vizhasználat ilyen szempontból korrekt. -
neduddki
nagyúr
HI!
HAt ha jol tevedek en ezt mar egeszen regn felvettem a diszes bandanak akkornagyon csendbe vota, meg a tobbiek is/ha jol tevedek allpr vot szo a eletcikluselemzesrol is:- )))/
udv
neduddki
p.s. nekem ez evrol evre megvan /rezsi/ lassan meg lehetne csinlani a tavajjit is mert ma mindek kigyutt /vmikor neki is esek remelm a het masodikfelebn akad ra ido: - )/
mod: mongyuk azt fejbo tom, hogy az ablakcsere 2/3ra csokkentetee a teli gazt, ki is szamoltam, hogy az akkori arakkal 50 ev aalt terulne meg:- ))) /teremszetesn nem azert csinatam, ill. untam hogy tul nagy a szil a lakasban, de ez egy 120 evesablaknal ma csak megbocsathato vot naaaa:- )/
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest