Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
figyelj tildy,
én szeretnék segíteni (sőt, legjobban azt szeretném, ha nem kellene segíteni neked)
induljunk ki ebből az alapállásból (szerintem pozitív)namármost: engeded te, h bárki is segítsen? nem. kell-e neked, h idekiálthasd, h segítség? igen. de engeded-e.. (goto 1 kérdés)
körülbelül így működsz (és nem ma, mert depressziós vagy)De ma midnen összedőlt. Az életem. Kapis? - természetesen nem kapis, hisz fogalmam sem lehet arról, miről beszélsz. a mértékét is te láttatod. és a saját prizma ilyenkor mindig torz, mindig (mindenkié)
mit mondhatnánk?
lehet, h összedőlt.
lehet, h nem.a megoldások szanaszét hevernek
én pl az alkoholizmust választottam
ps.
nekem eddig négyszer dőlt össze az életem. de tényleg.
és mindegyik igaz volt!!!
ahogy most a tied -
venember83
nagyúr
Nem szeretnék tanácsot adni, mert max arra leszek jó, hogy levezesd a dühöd (bár az is eredmény, nem is kicsi) de egy kis változás, ahogy a fehér farkas is mondta jót tud tenni. Mostantól nem szólok bele a témába, mert az az érzésem csak jobban felhúzlak, az pedig abszolút nem célom.
-
az a baj, hogy túlságosan komolyan veszel mindent és nem tudod úgy elfogadni a dolgokat ahogy vannak. Ez van ezt kell szeretni oszt jóidő, örülj annak aminek lehet, ne azon bánkódj ami szar,nem lehecc ennyire pesszimista
. Hameg nem találod itthon a helyed akkor menj, de akkor úgy menj, hogy örülj is neki. valaminek mindíg lehet örülni 
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple Magic Trackpad 2
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Alienware 17r4 olvass
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Hameg nem találod itthon a helyed akkor menj, de akkor úgy menj, hogy örülj is neki. valaminek mindíg lehet örülni