Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
Na szóval. Tegnap sikeresen kibannoltam magam

Régen úgy volt, hogy ha a mail címedet átírtad, akkor a rendszer a régi és az új mail címre is elküdlte az új jelszót. Én azt is megcsináltam, hogy megváltoztattam a mail címemet, kaptam új jelszót. A probléma ott volt, hogy ekkor a motor nem léptetett ki. Aztán ezt a megváltoztatott mail címet megint átírtam egy valótlanra, utána esett csak le, hogy ebből gond lesz, mert a rendszer mindkét mail címre küldi az új jelszót, csakhogy mind a két mail cím valótlan volt. DE! A rendszer nem léptetett ki, így az új jelszót a használatba vétel nélkül át lehetett írni, szóval simán lehetett valótlan mail címmel is fórumozni. Természetesen R5-ben új mail cím beírásakor a rendszer ki is léptet, nekem meg itt voltak problémáim tegnap
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Pixel 7 pro 128/8
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs