Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ősidőkből fejsejlettek emlékeim
Egyébként meg: SÜT A NAP !!!
Olyan szinten vidáman keltem, pedig csak annyit láttam hogy k.rva világos van még redőny mögött is. Egyből beizgultam, hogy hátha az új esztendővel a mocsadék ködös genyó is eltűnik, és jön a fényesség. Mert a 2008-as év a Valódi Megújulás éve lesz. 2007-et terveztük annak, illetve simán megújulásnak, de utólag a "mindenki töketlen" éve lett. De most... Nem birom, le kell mennem sétálni egyet, és beszívni a napfényt. Endorfinkúra, meg miegymás. De komolyan, még a levegő is egész más.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sh4d0w: Van-e még?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan szinten vidáman keltem, pedig csak annyit láttam hogy k.rva világos van még redőny mögött is. Egyből beizgultam, hogy hátha az új esztendővel a mocsadék ködös genyó is eltűnik, és jön a fényesség. Mert a 2008-as év a Valódi Megújulás éve lesz. 2007-et terveztük annak, illetve simán megújulásnak, de utólag a "mindenki töketlen" éve lett. De most... Nem birom, le kell mennem sétálni egyet, és beszívni a napfényt. Endorfinkúra, meg miegymás. De komolyan, még a levegő is egész más.