Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Szerintem meg lekorlatozni onos erdekbol, az az onzo dolog.
Ugyhogy tulajdonkeppen o az onzo, nem te.
Ha o nem akar menni, nem megy.
Ha szeret, akkor vagy o is megy legalabb egy kicsit a kedvedert, ha nem akar, vagy pedig hagy, hadd bulizd ki magad, de semmikepp sem jo otlet ez a lelki terror.
Mindig is genyosagnak tartottam.
Allj ki magadert. Nem azert, mert fontos a buli, hanem mert ez azert igy megsem egeszesges, nem jarsz minden nap buliba, es nem hagyod minden nap egyedul, hogy oka legyen leonzozni. -
ladybug
őstag
Elmész jól érezni magad. Na, és? Ez miért bántja? Ő nem menne el veled. Te szeretnél, de nem akarod őt egyedül hagyni. Ő viszont nem akar elmenni sehová. Történetesen szilveszter lesz. Na, és?
Én nem akadnék ki a Páromra emiatt. Van pár hely, ahová külön járunk. Ennyi szabadság kell egy kapcsolatban.
-
Az, hogy más az érdeklődési körötök az nem jelenti azt, hogy önző vagy. Sokat emlegetett exem valami puccos helyre akart elvinni szilveszterre (nem röhög) - opera,operett, mindeg, valami ilyen számomra túlkultúrált dolog - mindenáron. Megoldottuk egy huszárvágással. Ő elment oda a barátnőivel, én meg elmentem bulizni, inni Dunaújvárosba. Sértődés, problémák nem voltak belőle (még ha jobb is lett volna 1ütt kezdeni a következő évet). Bár lehet rosszul értelmeztem azt amit leírtál

ngabor2: Csinálj házi sütésű kenyeret. Az első pár hónapban szórakoztató, olcsóbb, és finomabb is

Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Megjegyzem ket ember kozt szvsz ilyen esetben mindketto onzo...