Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nagyon megköszönném ha egy egy elejtett szavamat, amit legkevésbé sem bántásból mondtam, végre elfelejtenétek. Vonatkozik ez rád is meg tivre is. Köszönöm.
Viszatértem, és ennek örömére kaptok képet a "ciki", vagy ha az nem is, de mindenképpen mű fámról, ajándékokról. A sajátomra ha mondom legalább nem sértődik be a fél ph.

Kellemes karácsonyt ismét.

-
-
dragonfx
veterán
nem a fa mérete a fontos hanem az érzés a boldogság,megelégedettség amit érzelmileg látsz szereteidben,és velük együtt vagy éslátod hogy örülnek amit vettél nekik,mégha nem is 20kba került, hanem valami piciny apróság, de oylan ami épp kellett nekik, épp kitaláltad gondolatukat..és ők is visszafelé neked...
Ezek rengeteg szép dolgot rejthetnek szerintem, egyáltalán nem kevés ajándék....gonosz>>azért én is rülnék 1x azt mondanák nem fér az ajándékom nem hogy a fa alá de még a lakásba se..menjek le az udvarra...és egy uv neon selyemanyag lehullana, és ottállna egy kiwaxxolt háomhuszoötcéííí
Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6! Teljesen új és magyar! Core Ultra 7 255U 16GB 512GB NVMe 12 hó gari!
- LG OLED65G42LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 7430 2-in-1 i7-1265U / 32GB / 1TB SSD Érintőkijelzős üzleti laptop 12 hó Garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.ö
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest