Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nálunk már tegnap beizítottak az állatok és a kicsi lyány. El is keseredtem.
A nyúl faállítás után fél órával elrágta az egyik égősor vezetékét. Először nem tudtam, mi történt. Az összes égőt végignéztem, hogy miért nem ég, amikor az előbb még égett. Aztán véletlenül keveredett a tekintetem az aljzat felé, és akkor láttam, hogy a vezeték 2 részben ott lóg.
Aztán a macska tépte le kb 1 óra múlva a másik égősort, és egy kicsit félrebillentette a fát.
Este pedig Réka döntötte fel a fát. Szóval kalandosan indult a dolog. Ma nyugi volt. Macska bepróbálkozott, de aztán elhessegettük.
Bubu: Mi is korcsolyáztunk rendesen.
-
venember83
nagyúr
Csak nehogy kideruljon rola, hogy piromanias, mert megegetheti magat a gyertyaval.

Kulonben nem biztos, de azt hiszem Winner egyik rokonat lattam az erdoben a reggel, aaaaaaakkora farka volt s milyen gyorsan futott es maszott. Elismeresem. Kar, hogy nem volt nalam a fenykepezogepem. Bar amilyen gyors volt, nehez lett volna jo kepet kesziteni rola.
Aktív témák
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest