Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Szép estét mindenkinek

100 lityó? Azért már egészen szép kis summát kérhet a VPOP, ha van egy jóakarótok és nincsen rajta zárjegy - épp az esti híradóban mormogtak róla valamit

Egy biztos - az igazi jó házipálinkának nincsen párja

Az egyik ismerős dolgozott a Zwack-nál (gömbszörp kedvelők figyelem
), Ő regélt érdekes dolgokat arról, hogy mi mindenből csinálják a sokak által kedvelt nedűket - hát nem semmi...Kicsit olyan érzésem lett tőle, mint amikor pár éve egy kórházban össze voltam zárva egy jómunkásember böllérrel, aki megosztotta velem a szalámigyártás ipari módozatának apró kis trükkjeit.
Mielőtt a párizsi gyártásának végére ért volna, inkább leállítottam - sajna nem rendelkezem olyan kistermelő beszállítóval, aki pótolni tudta volna a betevő szalámi adagomat
Mod: vazzee, egyből mindenki hogy' rámoccant a zárjegyre

-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
már nem. a jövő évi teljes pálinkaigényem le van fedve. nem iszok én sokat ilyen szeszesitalt, és ami kell, azt a környékről be tudom szerezni. természetesen az is legálisan főzött, adózott, meg mindenféle fináncon átjutott dolog.
W: mond neked valamit a "nem kereskedelmi mennyiség" kifejezés? abasznabe, ha eladok akármit az aprón, az apeh arról is kérne mindenféle bevallást... a legálisan, saját részre főzetett pálinkával is ez a helyzet legjobb tudomásom szerint. amíg nem továbbértékesítésre (kocsmának) adja el, addig nem követ el semmit.
asszem évente fejenként 200 liter a felső határ, tehát a 100 liter az még bőven "saját cél" mennyiség. az más kérdés, hogy igen masszív az az alkoholista, aki egy éva alatt 100 liter igazi hp-t az arcába helyez...
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Router gondok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tesla topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), Ő regélt érdekes dolgokat arról, hogy mi mindenből csinálják a sokak által kedvelt nedűket - hát nem semmi...