- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem lesz Sony autó
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
kérem a fejemre a bárdot, meg engedélyt meghunyászkodni.
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
bolondember: mit hozzak? a gépemet, vagy a külső vinyót?
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)