- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
kérem a fejemre a bárdot, meg engedélyt meghunyászkodni.
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
bolondember: mit hozzak? a gépemet, vagy a külső vinyót?
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)