Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát, negyedikes voltam, meg szerelmes, ő 4 évvel fiatalabb. Aztán állandóan rajta lógtam, mikor megtudtam hogy Nicolas Cage a kedvenc szinésze, akkor megtanultam mindent róla, filmjeit, életét, stb. akkoriban volt ez a film is. Aztán megegyeztünk abban, hogy ő nem tud elképzelni maga mellett, tehát lcsb. Beleegyeztem, de persze ugyanazt csináltam. de legalább ő nem érezte magát feszélyezve. Aztán összejött azzal akitől pár hónappal korábban még hozzám menekült ha meglátta. Aztán én Pestre jártam, néha hazajöttem kicsit szivatni magam bementem suliba, a barátnőivel dumálni. Aztán ő is Pestre járt, és együtt mentünk a buszon, és aztán ő nagyon beszabadult a pesti szabadságba, hirtelen azt hitte mindenkivel lehet barát, mindenkire jut ideje, és mikor én ezen kicsit besértődtem mert ugye mégsem mert rajtam kívül mindenkire jutott ideje, akkor ő meg egy eléggé félreértett mail miatt nagyonnagyon. Amit nem is én írtam, hanem nekem írták, de eljutott hozzá. És akkor már magyarázkodhattam...hiába. Azóta is szerintem úgy utál mint senkit, nekem meg néha eszembejut..
De a legdurvább, részben másik sztori: én elsős voltam, a lány 8.-os. Együtt táncoltunk egy együttesben. Én bele voltam zúgva, ő belém nem. Ő elkerült Pestre gimibe. Én lehúztam itthon még 3 gimi évet. Ugye 4.-ben aztán volt ez a fenti sztori. A fenti lány mit ad isten, ugyanabba a suliba ment, mint ez utóbbi 3 évvel korábban. De hogy tetézzük a bajt, még szobatársak is lettek... ilyen a világon nincs

Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Call of Duty 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs