Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Véletlenül sem úgy hívják.

De elszúrtam, most csak nosztalgiázok. Először én udvaroltam neki, de körülbelül olyan volt, mint a jég. Elbúcsúztunk, én feljöttem Pestre, ő Pécsen maradt (még középsuliban). Aztán megpróbálta tartani a kapcsolatot, meg kicsit többet is szeretett volna érzésem szerint (általában az ilyet jól érzem meg). De akkor már én nem voltam vevő a dologra, mert ha lemondok valakiről, egy nagyon hosszú ideig nem lehet rajta változtatni.
Legutóbb kicsit dúrván leráztam, pedig nagyon nem kellett volna. Most nekem kell nyitnom felé, és szerintem fogok is hamarosan. Legalább a baráti viszonyt szeretném feleleveníteni, mert egy nagyon értékes ember.
Csak néha elgondolkozok rajta, hogy milyen lett volna, ha....
4 nap múlva lesz a szülinapja.
Cascada-hoz: Ez például kegyetlenül rosszul sikerült az eredetihez képest. [link]
Igen, ez nagyon eltér.
Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest