Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Messze nyolcezer fölött!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- uleFone Power
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Véletlenül sem úgy hívják.

De elszúrtam, most csak nosztalgiázok. Először én udvaroltam neki, de körülbelül olyan volt, mint a jég. Elbúcsúztunk, én feljöttem Pestre, ő Pécsen maradt (még középsuliban). Aztán megpróbálta tartani a kapcsolatot, meg kicsit többet is szeretett volna érzésem szerint (általában az ilyet jól érzem meg). De akkor már én nem voltam vevő a dologra, mert ha lemondok valakiről, egy nagyon hosszú ideig nem lehet rajta változtatni.
Legutóbb kicsit dúrván leráztam, pedig nagyon nem kellett volna. Most nekem kell nyitnom felé, és szerintem fogok is hamarosan. Legalább a baráti viszonyt szeretném feleleveníteni, mert egy nagyon értékes ember.
Csak néha elgondolkozok rajta, hogy milyen lett volna, ha....
4 nap múlva lesz a szülinapja.
Cascada-hoz: Ez például kegyetlenül rosszul sikerült az eredetihez képest. [link]
Igen, ez nagyon eltér.
Aktív témák
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest