- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is morcos vagyok kicsit. Tegnap elvittem az asszonyt bőrgyógyászatra, mer kajakra bepirosodott szegénykémnek a keze, még ráadásul fáj is neki. Valami hülye szert használnak a bótba, oszt ezek szerint nem bírja a Kincsem. node a lényeg az, hogy hová is kell menni???Elkezdtünk telefonálgatni, kiderült, hogy Veress Endre rendelő van olyan, hogy ügyelet azt nemtudni
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba 
-
Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba