Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A 10 "tétel" közül mindegyik stimmel, erősen balkezes vagyok.
Nálam is megvan az, hogy krétával táblára íráskor rendre töröltem le, amit írtam. Mostanában filccel nincs ilyen gond, mivel azzal írva távolabb van a kezem a táblától. Nagyon szépen írtam kiskoromban, "gyöngybetűkkel" - mondták. Sokan mondták azt is, hogy nem írom, hanem rajzolom a betűket. Volt még egy fura szokásom, hogy a jobb kezem mutatóujjával a toll hegye felett 1-2 centivel rátartottam a tollra, mintegy vezetve, szabályozva a bal kezes írást. Úgy tűnhetett, mintha két kézzel írtam volna.
Egyedül az egérkezelés megy alapból jobb kézzel, mert az első, számítógéppel való találkozásomkor jobb oldalon volt az egérpad, és így szoktam meg. De ballal is egyből kézreáll az egér.
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A kisfiú már nem is annyira kisfiú - 17 éves
Nem emlékszem pontosan, mikor is döntötte el, hogy bal kézzel fog rajzolni/írni, csak az rémlik, hogy még a suli előtt dűlőre jutott 
Érdekes, hogy engem soha senki nem akart átszoktatni a jobb kéz használatára - pedig a nickemből is látszik, hogy nem vagyok éppen mai darab

Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux Mint
- Napelem
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Escape from Tarkov
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Eszerint én enyhén vagyok csak bal kezes