Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
melliket nézzem, a zéletrehalálra-t, vagy a zítéletnapját?
mod:miközben abszintot szopogatokRobotúr: azmiaz? A hidrogénmolekulát még csakcsak felismerem, de a G-ből két ion..
melyik vegyület ez? és pláne milyen film? 
-
BlacKSouL
addikt
Vége a hétnek, pont ez a lényeg..
Megyek inni..
A hűtőhöz.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem, hát, szerintem nem. Különben már kaptam volna megint. Most nem kell hogy kelljen, és akkor nem fog kelleni, de ha lesz, akkor fog kelleni.
Csacsi: ugyehogy?

-
BlacKSouL
addikt
back and away ma is.

Annyira nincs időm semmire itthon, hogy nem is erőlködöm bármit is csinálni..na persze egyvalamire lenne időm, de azt meg már unom egyedül.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, és igen. Az a cég, hasonló meló, csak akkor nem lett senki felvéve, így most majdnem ugyanolyan melóra kerestek még egy embert, és arra meg felvettek. A nógrádi régiónak és a környéki munkanélküliségi szintnek megfelelő fizetésért. Tehát több mint a semmi.
-
BlacKSouL
addikt
Na jojcakákat, ezt se hittem volna két hete hogy én ilyenkor lefekszem..
Hát most kezdődik az este.. a nap egyik legjobb időszaka. Én meg ilyenkor alszom.. Hát ez nem emberi..
Aki 9 és fél órát kell hogy a melóra szánjon, annak semmire nincs ideje, ha még 7-8 órát aludni is akar. Szarul van ez leszervezve. Igenis: 1óra munka meg 7óra lihegés, az 8 óra szarakodás.. 
-
BlacKSouL
addikt
Nnna, ennyit mára, jó volt ma is veletek, szex, csajok, mallorca, viva la diferansz, meg miegymás...
Ja, tegnap kreatívat alkottam, írtam havernak angolországba, elvégre most ment ki, idézem a legjobb részt(abszint hatása alatt álltam):
"...Juteszembe: DUGTÁL MÁR? Miért nem??? Vagy esetleg hányszor? Esetleg lánnyal? Esetleg hánnyal? Hány nyal? Hány nyel?
Imádom ahogy magyar nyelven egy hónapon keresztül lehet szóismétlés nélkül a b.szásról beszélni..! " -
BlacKSouL
addikt
Hah, most nem látta a Télapó hogy jövök
Volt ma szex? Visszaolvassak? Tudom, lehet lecsapni, mindenkinek volt szex, csak nem írtatok róla...szivassatok nyugodtan, ennél kanosabb már úgysem leszek. Meg túléltem a mai purchasing traininget, a production meetinget úgyhogy nagy bajom már nem lehet. Biharnagybajom még lehet.
Juteszembe, horrohagyyon le... letiltottam a retekbe ezt az ellneszenves, tolakodó, köcsög, tukmálós, elbaszott szondaipszoszos szar getványt. Szíjjon gázt...egyszer már kitöltöttem poénból, de a végén a köcsög nem volt hajlnadó továbbmenni vagy mi volt, most meg tukmálja a pofámba a fassságait..dögöljön meg, eddig semmit nem nagyon tiltottam PH-n a reklámokból, de most ezzel kurvára kivívta a haragomat, mostantól "no ad" háborút hirdetek. Az ilyen felbukkanókat meg pillanatok alatt kivágom a pitsába....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Asszem hogy Swift 2 rear wiper motort, vagy front wipert, már nem emlékszem pontosan, de holnap visszamegyek ellenőrizni

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Mikor, hol, kivel, csajok lesznek?
Annakidején ez utolsó volt a standard kérdésem ha valaki szólt hogy menjek buliba 
Nekem hétköznapokon tuti nem jó, hétvégén pedig max szombat este, mert szombat reggel 8-kor itthon kell lennem, meg vasrárnap este is. És 15-én pénteken este sem jó, mert akkor van beiratkozás, bár a szombat másnap még épp nem foglalt, de zűrös na

Hány éves tündér? Vagy a tündérek kortalanok?
Nekem 15 és 35 között jó.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Juteszembe, a munkatársaim közt is vannak jó nők
Még a termelésen is láttam néhány helyes pofit. -
BlacKSouL
addikt
Oppardon, én kérek elnézést, csak volt egy telefonhívásom, és ...
Na mindegy, megjöttem.
Nos? Várom..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért szólok, hogy hamarosan megyek is aludni, mert tegnap hiába téptem az ágyba 11 előtt, reggel már fél5-től csak forogtam az ágyban, és nem tudtam aludni...görcsöltem rendesen..bár most is fogok, Ichivel holnap purchasing training, és sajna még nem sikerült teljesen azonosulni a közép Honshu-i angol akcentussal, úgyhogy nem lesz egyszerű. De azért jó fej ahhoz képest hogy Ügyvezető és japán.
Most még..mondják hogy később majd csak lesek néha. -
BlacKSouL
addikt
hát szörnyűség.. muszáj lefeküdnöm, mert olyan korán kelek mint már évek óta nem..
borzalom, rettenet.
Ja, és innentől leszek korlátozottabban, ha esetleg valaki hiányolna, bár tudom hogy nem.
Jóccakát -
BlacKSouL
addikt
ááá, megsült a hurkám..mondom én hogy tiszta ideg vagyok..mint az első nap az iskolában..csak itt nagyobb a tét..bár ha kicsi a tét, a kedvem sötét. Meg most a lelkem is..majd belerázódom ismét.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ahhoz nem elég az előző fél év, meg a következő félévem összes fizetése sem
Különösen ha levonom belőle a félévi tandíjat is. Na jó, mondjuk hogy a Marilynben egy topless table dance belefér, de hacsak nem a Fogarasi úti foghíjas ribikkel akarok egy borzalmas félórát elkínlódni, akkor brifkóba kell nyúlni jó mélyen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy #*814: Már megint szexelni akart veled valaki? Akivel Te nem?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
de a zonlájn szekszet is nélkülem zavartátok le, ahogy véletlen megtévedve visszaolvastam.

rulez mert pénzt, gyakorlatot, tapasztalatot hoz a házhoz illetve nekem, és nemrulez, mert fel kell adnom korábbi kényelmes semmittevős tesséklássék életemet
megint lesz munkám, meg pénzem, csak időm nem lesz hogy találjak egy nőt akire az időmet, meg a pénzemet költsem..
Ördögi kör? huszonkettes csapdája?
basszus, még csak kedden kezdem el, de már most sajnáltatom magam..hiába, nem jó megszokni a jót, meg kényelmeset, mert utána nehéz beleszokni a muszájbana jóéjt, máris kezdem a koránkelést, és ez csak rosszabb lesz
-
BlacKSouL
addikt
Na, már megint nélkülem szekszeltetek..
Nem baj, hozzá kell szoknom, mostantól úgysem lesz rá időm..
Fú de utálok korán kelni, mondtam már? -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Hogy mondjam, sokkal jobb lenne, ha pl én is annyi időt töltenék a Barátaimmal, mint amennyit mostanában a gépemmel, és a gépemmel meg annyit mint velük. Tudom hogy így kéne, de csak részben vagyok ezért én felelős, a többit a körülményekre fogom, az kevésbé számonkérhető.
[zenei ajánló]
Arctic Monkeys - Mardy Bum
Amorf Ördögök - Nekem a Balaton -
BlacKSouL
addikt
Nah, egyik legjobb barátom eljött, elköszönt, holnap este repül angolországba melózni, ha minden jó akkor egy fél évre, ha minden kurvajó, akkor egy évre. Megdumáltunk mindent hogy fogunk kommunikálni, miután majd felmérte a kinti lehetőségeket.
Majd meglett férfiemberekhez méltó módon, krákogva elköszöntünk.
Mondjuk akárhogy számolom, tán általános harmadik óta, de gimi óta mindenképp gyakorlatilag nem telt el úgy 3 hétnél több idő, hogy ne beszéltünk vagy találkoztunk volna. Az meg idestova 18 év. Kb még 3 ember van akivel ilyen régóta ilyen jól ismerjük egymást, és folyamatosan kommunikálunk és találkozunk. Azt hiszem ők A Barátaim. Bár inkább mintha testvérek lennénk.
Hiába, az évek számával nő a szentimentalizmusra való hajlam is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
pont bélyeget?
annyi mindent lehet még nyalni, pl ... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
L.Z.: na? most jó voltam?

-
BlacKSouL
addikt
Fűű, csúnyán elcsúsztunk tegnap. Nem gondoltam volna.
Olyan esemest írogattam egy csajnak..most visszaolvastam..nem csodálom hogy csak az elsőre válaszolt
Pedig egyikben sem írtam le hogy meg akarom d.ugni, bár a megfelelő szavak egymásutánisága jelezhette úgy finomutalásféleképpen.
Most olyan jó üres a fejem, pedig jó lesz összeszedni magam lassan.
Látom az esti virtuaszexből megint kimaradtam..
De vajon a ma estém hogy alakul.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Öregszem..nem tudom már bármire rávágni csak úgy.
Meg hát hogy is nézne ki egy beszerzési asszisztenstől? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jancsi: tegnap a szaunában minden fa volt, most jó lenne inkább egy húsos. Illetve olyan jó közepes, mert a hamburgerpuncit csak néha szeretem.
Ja, a hastáncos lányok jól nyomták, meg is jegyeztük, hogy azé ezzel a mozgással rajtunk lovagolnának, nemcsak szem nem maradna szárazon 
rarri: Én most belelapoztam Csernus doki A nő c. könyvecskéjébe...nagyon komoly az is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pina?? hol!?? hol??

na visszaolvasok..
-
BlacKSouL
addikt
Annyi időm van hogy belinkeljem, kár hogy az AmorfÖrdögökös verzsön nincs meg..
-
BlacKSouL
addikt
Az összes hírportál szarakodik, aszittem a netemmel van gond, de még kicsivel 5M fölött is vagyok, sose volt ilyen gyors a kapcsolat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
De egye fene, az sem baj ha nem bikinis, csak bélyeg méretűnél nagyobbat..
Bár várjuk meg Jancsit, ő a monokinis igényeivel meg a szekszihangjával még lehet hogy eredményesebb lesz
Brigi: Azt ne mondd, hogy csak az a 70x80 pixeles képed van magadról amit egyszer betettél, mert akkor lekarmolom a bőrt az arcomról
És már indulok is a haveromtól kölcsönkért fotóscuccal Pécs irányába 
-
BlacKSouL
addikt
Nahát..
[link] -
BlacKSouL
addikt
Miért van az hogy ha az emberrel nem történik semmi, akkor nagyon nem történik egyáltalán. De ha elindul egy dolog, akkor 100millió minden más is egyszerre.
Élem kényelmesen az életemet, erre most nagy hirtelen leszerveződik egy utazás+buli, egy meló, haver egy évre külföldre utazása, és az ehhez kapcsolódó búcsúbulik, meg még mittudomén hirtelen mi csöppent körém. Ez olyan szépen lehetne beosztva is, de nem, mindennek egyszerre kell történnie. Mi van most? valami bolygó-együttállás? -
BlacKSouL
addikt
8:00 - 8:45
9:00 - 9:45
9:55 - 10:40
10:50 - 11:35
11:45 - 12:30
ebéd
13:05 - 13:50
Nálunk így voltak az órák. Reggel 7:25-kor felkeltem kényelmesen, :40-re lekocogtam a ház elé találkozni két haverral, onnan mindig együtt mentünk fel suliba, ami szűk 5 percet vett igénybe, így még mindig volt fölös negyedórám. Mondjuk általánosban még viccesebb volt, 7:40-kor keltem, :55-kor elindultam itthonról, és 50 másodperc múlva már bent voltam a suliban
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Sajna nem hiszem. A holnapi egy kivételes alkalom hogy Pöstre jutok, de ha minden igaz jövőhéttől a hétköznapjaim erősen lekorlátozódnak, és a városból csak hétvégenként tudok max kimozdulni. Tehát péntek vagy szombat este. De még inkább szombat, mert a szombat reggelem is foglalt lesz. Jönnek a másfél szabadnapos időszakok. De még nemtom mi lesz, életmódváltás jön.
-
BlacKSouL
addikt
putty..
..nemtom..
..talán mégis -
BlacKSouL
addikt
Na jó, ha ekkora nagy pangás van, akkor én is elmegyek..
Langerhans szigetek.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
Asszem ezaz e
lassan gyün be ám. -
BlacKSouL
addikt
..aranyos a csaj a Legyen ön is milliomosban..
-
BlacKSouL
addikt
Csá.
aszondja üdv..
Hány éves is vagy?
Jancsi: Nemtom hogy anyakönyvezték, mindenesetre savanyú káposzta van benne jól megfőzve vagy sütve vagy hogy, meg olyan oldalas, vagy füstölt vagy milyen császárszalonna vagy mi van benne. De alighanem az lesz az.
De végülis hallevest eszek, meg aztán ezt a káposztát, majd este megcsinálok egy kevés(úgy egy liter) turmixot, és azt is beszürcsölöm. Aztán majd legfeljebb sűrűn járok ujságot olvasni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
toroskáposzta, az van..fejeskáposzta, azt ugyan nem szokás mondani, de mindegyik az..de vajon a potrohoskáposztával mi a helyzet
-
BlacKSouL
addikt
Holnap 10 óra tájt gondoljatok rám. Most alvás, ..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor valaki sikkaszt, mert már csak én vagy 2k-ra emlékszem, pedig többnek is kell lennie.
Nade, kis pénz, kis élvezet
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért nem nézed meg 2800x2100-ban? Úgy meg csak egy pici recés csík
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Kezdődött ott, hogy a teszkóban 15 percig kellett várni valakire hogy visszavegyék az üvegeket. Állítólag csak egy ember van rá...aki negyedóráig nem képes kidugni a pofáját az ablakon ha csöngetnek. Akkor mi a picsa lenne a dolga?? Cserébe jól lebasztam az ügyfélszolgálatosokat, mire jöttek hogy ez nekik kínosabb. Mondom lehet, de én is dolgoztam teszkóban Pesten, és nem kellett perceket sem várni hogy bevegyék a nyamvadt üvegeket, szóval valami nagyon büdös, szart kéne takarítani.
Aztán milyen elborult elmebeteg f.szkalap reakció az, hogy ha látok rendőrt az út szélén, akkor 90-es megengedett helyett 60-al szüttyögök. De majdnem mindenki. Előzni nem lehet, mert szemből is mindenki 60-al jön, de gyorsabban meg nem mennek azúristennek se.
Aztán a kereszteződésben kikanyarodás után a tanulónak előttem csak és kizárólag akkor jut eszébe sávot váltani elém, mikor már a lökhárítójával egy vonalban haladok. Előtte nem akart átjönni, csak mikor már necces volt.Ennyire meg vannak bolondulva az emberek? Mindenhol?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Na ha van valami amitől hányok, akkor az ez a reklám, de inkább a zenéje. Egyszerűen sejtmagjaimig hatoló undort és ellenszenvet kelt bennem, de valami retteneteset.
Ehhez képest fura hogy állítólag ez az eredetije..ami viszont egész elviselhető...nem mondom hogy hiányzott az életemből, de amahoz képest egész jó kis térzene lehetne egy nagy rendezvényen. -
BlacKSouL
addikt
hogyazégrogyasszale eztanégyoldalnyi hozzáböfögést...b.sszátokki, direkt néztem, legalább 10 esetben volt olyan, hogy egy percen belül több mint 10 hsz született, nem számítva tbs "bazmegegereseit"(mod)
mi folyt itten?
Amúgy elírtam, mert 2007.12.29., de a többi stimmt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Canon S3 IS. Nem régi, kb 3 hetes. 2007.12.19. 14:43
Pontosan. -
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen. Igen. Igen.
Nem nagy cucc, a gépen van direkt panoráma funkció, azzal gyakorlatilag bárki tud panorámát csinálni, kis gyakorlás után. Azt meg aztán egy program rakja össze utána a normál képekből, csak ugye a funkció a készítésnél átfedéssel készítteti el.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
9
-
BlacKSouL
addikt
Juteszembe, szép télies városi látkép [link]. Ezt pont nem látom mindennap, mert ehhez a ház oldalán ki kell hajolni, a függőfolyosó végét záró drótüveg fal mellett. De É-ÉK - DK-D irányban kb ezt látni.
Amúgy pl az olyan napokon mint ma, amikor reggeltől estig süt a nap, be se kapcsol a radiátor a két belső szobában, és így is 26-27 fok van, reggel 9-től naplementéig végig besüt. -
BlacKSouL
addikt
Hát az a helyzet, hogy elég jó a jellemfejlődése a szereplőknek, és ha nem az elejétől nézed, akkor messze nem nyújtja azt, amit egyébként, mert mire kibogozod hogy ki kivel mit, miért, mióta, addig elcsúszol a sztorival. Pedig egyébként zseniális szerintem. Ezt férfiként mondom. Szarkasztikus, meglepő, poénos, gúnyos, stb az egész..pont mint Ház MD.
Baribácsi: Nem dolgozom ez tény, de szeretnék, csak most korlátozottak a lehetőségeim. Tanulok, bár kétségkívül nem szakadok bele. Liftezés...
nos igen, ez nekem is hiányzik, bár mióta fogyni vágyom, inkább gyalog járok a hetedikre -ről. -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"..vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.."

de sajnos egyetértek..és tapasztalat, hogy ha hirtelen mégse lesz foglalt, akkor meg nem az olyan tipusú ffiak társaságát keresi, mint én, hanem szeretne kicsit felszabadulni, elkapni pár macsó tökét, stb.. ilyenkor jön az hogy minden este mással, aztán meg úgy érzik kiégtek.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Erről a Született feleségek azon része jut eszembe, mikor Susan és Ian megbeszélik hogy egymás előtt kinek mennyi volt, és Susan mondja hogy hát, neki igazából 7 volt. Ian egy picit nem kap levegőt, majd mondja hogy semmi gond, de tényleg, majd Susan azt mondja, hogy de ő szerinte ez nem is sok, mert hát a legtöbb embernek biztos legalább ennyi, Ian bólogat, de még mindig sápadtan, mire Susan felcsattan, hogy úristen, pedig azért nem is mondott 9-et, mert tudta hogy annyiból gond lenne, pedig valójában 11 volt
Mire Ian megjegyzi, hogy neki csak a feleségével(aki ugye kómában volt), és azóta senkivel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
álmodozik a fehér hercegről nagy lóf... izé, lóval, meg miegymás, aztán egyszer részegen lefekszik az első, vagy mondjuk ok, a második útjába eső, nem különben részeg, jobb esetben pelyhestökű, rossz esetben egy vén f.sszal, vagy legjobb esetben egy tapasztalt vén rókával. Aztán vagy elkönyveli hogy az elsőről mindig azt mondják nem is jó, vagy nem, de mindenesetre ha szóbajön a téma, akkor mondhatja, hogy óóó, én már régóta.
Szerelmes? Manapság kezdi elveszteni ez a szó a jelentéstartalmát. Ugyan kikbe, mikbe, milyen értékekbe lennének szerelmesek? Zselétől csöpögő haj? bézbólsapkára húzott kapucni? empéháromlejátszó, kamerásmobil? És még sorolhatnám. Meg a "szasz tesó, am itt vok a barinőmmel meg uncsitessómmal.." nagyon 'eredeti' szövegekbe? -
BlacKSouL
addikt
Dilemmám van. Nekem csak SATA I -es az alaplapom, de gyakorlatilag videodigitalizáláshoz megefelelő normális méretű vinyót normális áron majdhogynem már csak SATA II-ben kapni. A gépet tuti nem fogom, nem is akarom lecserélni, bővíteni nem tudom, mert eleve alaplapcsere kéne, az meg vinne procit, ramot, mindent, szóval egyszerűbb-e ha megveszem ugyanazon árért a nagyobb SII-s vinyót, amennyiért a kisebb S1-est venném, legfeljebb nem használja ki a gép a gyorsabb átvitelt, meg az NCQ-t? Vagy mit? Vagy hogy?
Régi Hi8-as ccsaládi felvételeinket akarjuk áttolni DVD-re, de a jelenlegi szabad 40GB tárhelyem nem nagyon elég a nyersanyag tárolásához. Még ha minden fölöslegest kiírok is, akkor sem marad 80GB-nál több szabad helyem a 12-as mostani vinyón. Viszont a mindennapokhoz nem szükséges ennél több, tehát az új vinyó csak és kizárólag addig kéne, vagy lenne igénybevéve, amíg a digitalizálások folynak. Utána meg csak állna úgy üresen.
Nemtom mi lenne a jó..

-
BlacKSouL
addikt
Na így zuhany után ez jutott eszembe..
-
BlacKSouL
addikt
Na átléptünk a mába, én meg hibernálom magam az ágyba..
Guten8 für alle..! Puncis-fütyis álmokat, kinek-kinek melyiket, osszátok be..

-
BlacKSouL
addikt
Na mi van, mindenki aludni tért? Vagy a sok beszéd meghozta a kedvet?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mod:miközben abszintot szopogatok

Hát most kezdődik az este.. a nap egyik legjobb időszaka. Én meg ilyenkor alszom.. Hát ez nem emberi..
Aki 9 és fél órát kell hogy a melóra szánjon, annak semmire nincs ideje, ha még 7-8 órát aludni is akar. Szarul van ez leszervezve. Igenis: 1óra munka meg 7óra lihegés, az 8 óra szarakodás..
Imádom ahogy magyar nyelven egy hónapon keresztül lehet szóismétlés nélkül a b.szásról beszélni..! "
Különösen ha levonom belőle a félévi tandíjat is. Na jó, mondjuk hogy a Marilynben egy topless table dance belefér, de hacsak nem a Fogarasi úti foghíjas ribikkel akarok egy borzalmas félórát elkínlódni, akkor brifkóba kell nyúlni jó mélyen.

És még savanyúkáposztás hús van opcionálisan.