- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Épp azért mert te más vagy mint azok akikről írsz, ezért fognak normális lányok megtalálni. Az első tényleg nem szokott jó lenni, mert előbb történik meg, minthogy egy lány megismerje a saját testét, és az orgazmuskézsége még fejletlen. Én amikor nagyon szerelmes voltam, és a szexnél a lélek és a test is maximálisan ott volt, és a srác se volt béna, akkor is csak kb. a 2O-adik együttlétnél volt orgazmusom. Sok sok gyakorlás kellett ahhoz, hogy irányítani tudjam valamennyire ezt a dolgot. A lányoknál így megy. Sajnálom azokat akik azt hiszik hogyha lefekszenek valakivel egy mámoros éjszakán, már szerelmes is belé a fiú. Ez főleg azoknál fordul elő, akik kevés szeretetet, odafigyelést kapnak, vagy intézetben nőnek fel. Ezt azért merem így mondani, mert ez a tapasztalatom. De egy két hasonló fiúval is találkoztam.
yetike: aki látott már az megmondhatja...
Mennem kell megjöttek az ivócimborák!
Jóéjt mindenkinek! -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bazzeg, gugliznom kellett, hogy mi a rák az a "raccsolós"

Hát nem mondtam, hogy manapság ez lenne a trendi, vagy elterjedt. Nekem annak idején még úgy jött ki a lépés, hogy azzal, akibe szerelmes voltam, bár, hogy őszinte legyek, nem voltunk kölcsönösen az elsők egymásnak ( a Drága anno már egy egész szép életpályával büszkélkedhetett, igaz sose titkolta, beszéltünk is róla)
Lassan átmegyek önfényezésbe, de én még azok közé tartozom, akik olyan nőkkel fekszenek le, akikbe szerelmes vagyok ( Jóóóvan, azért volt kivétel, de nem jellemző rám
)
Aktív témák
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jóéjt mindenkinek!

)