Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nagyanyám hívott, hogy egyszercsak kapott egy csomagot, az én nevemre, az ő címére. De be volt neki dobva, csak nem a postaládába, mert nem fért bele. Nagy boríték, nehéz boríték. Mondom át kellett venii? Nem. Postás vitte ki? Valószínűleg. Na mondom ok, én nem rendeltem semmit, pláne nem az ő címére. De ki tudhatja az ő címét és az én nevemet?
Kérdem mi van ráírva. Olvasgatta nagy bőszen szemüveggel, de nem tudtam értelmezni a telefonban. Annyi jött ki, hogy valami Tono international.
Hát mondom ez tök ismeretlen. Utánanézek neten, és kiderült, hogy valami szélhámos átverőscég Svájci elérhetetlen cégközponttal, meg 3 alteregós sumáknévvel, meg kapcsolhatatlan üzenetrögzítős telefonszámokkal, meg évek óta emberekzaklatásával, meg jogtalanul semmiért pénzbehajtási csalással, meg fehérneműreklámmal, meg anyámkínjával.
Egy jól kipolírozott és lelakkozott, selyemszalaggal átkötött Stinger rakétát megérdemelnének az ilyenek, akár Svájcban vannak akár Burkina Faso-ban. De akár minden egyes dolgozójának egyenesen seggbe is.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Sorozatok
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- EAFC 26
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát mondom ez tök ismeretlen. Utánanézek neten, és kiderült, hogy valami szélhámos átverőscég Svájci elérhetetlen cégközponttal, meg 3 alteregós sumáknévvel, meg kapcsolhatatlan üzenetrögzítős telefonszámokkal, meg évek óta emberekzaklatásával, meg jogtalanul semmiért pénzbehajtási csalással, meg fehérneműreklámmal, meg anyámkínjával.