- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem adtam a szádba semmit, nem suttogtam semmit, csak azt mondtam, hogy érdemes a történteket nem csak elvi szinten vizsgálni.
Az elejétől követem a cselekményeket, ismerem, hogy milyen elvi dologgal akarod alátámasztani a döntésed, de a döntés alapja nem elvi. Kalandor nagyon bepöccent már akkor, amikor még nem is a képről volt szó, csak simán lebuzizva érezte magát. Futott az illetékeshez valami megtorlásért. Ennek következteképp jelent meg annyi moderátor ebben a topicban, mint még eddig szinte soha.
A végtelenségig leegyszerűsítve a problémát (azt nem fogom ide leírni pontosan, amit gondolok erről az egészről): jobb egy moderátort veszíteni, mint egy házigazdát, vagy akár többet egy házigazdánál. Széthúzást nem szüntetsz meg vele, de egy esetleges szétszakadást megakadályozol, ennek ngabor volt az ára, körülbelül ennyi.
Megyek előadásra, egy darabig nem olvasom most a válaszokat.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest