- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
S ezért miért azt az egy embert kellett lapátra tenni, akinek az egészhez köze nem volt, sőt, aki azon kevesek egyike, akinek közösségkovácsoló ereje van/volt? Bash-es dolog szvsz poén volt, a rajzot pedig hogyan kellett volna megakadályozza? Vegye el a filcet a rosszalkodó fórumostól s bannolja a taliról? A publikálásban sem vett részt, megjegyzem. S akkor még szó sem esett EQ-ról, aki a munkáját veszítette el, ugyancsak ártatlanul.
Türelem: megvan. Mint láttad feltettem egy kérdést, nem válaszoltak, eddig meg se szólaltam, vártam. Mondjuk azért valami komolyabb indoklásra számítottam, remélem ngabor2 nem kell ennyivel megelégedjen.
U.i. Az pedig nagyon "becsülendő", hogy ng2-től álmában vettétek el a rangját. Nem vitatom, te vagy a főnök, csak tönkreteszed a közösséget. Nem, a PH!-t nem, az jól megvan közösség nélkül is. Vitázni nincs min, de beláthatod, hogy ez messze áll mindenféle igazságos döntéstől és nem nagyon látom a jó oldalát, sehonnan se.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs