- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
ngabor2
üzenetére
Én el sem mentem. Nem volt felesleges 400 órám megtanulni betűről betűre 2 rohadt vastag könyvet( elterjedt neve: A fekete Biblia). Párhuzamos számítási rendszerekből volt egy vizsgám, de előtte átmentem szórakoztatni a szaktársakat, akik szigorlatoztak. Hát gyorsan haladt a sor... A vizsgámra kiváncsi leszek, ez kivételesen 40%tól van meg, 3 kérdésre fullosan válaszoltam, egyre meg nem maradt időm teljesen, de azt hiszem még így is van esély a kettesre ( Nem röhög, ennél a tanárnál még életemben nem láttam 2esnél jobb osztályzatot)
Engem amúgy jövőre fognak szórni. Sajnos nagyon hülye vagyok az analízishez. Ha a gyakorlatot felfogom, akkor megcsinálom, de bizonyítások, tételek azok már nem az erősségeim... Persze a BSCseknek már nem kell szigorlatozni, viszont oda csak úgy vennének át, ha max 100 kreditet fogadtatok el (jelenleg még 2 tárgyam van vissza az egész tetves kócerájból+ a szigorlat (az 200+ kredit, ha jól tudom)).
És még lehet rámhúznak egy adag nyelvi órát, ami miatt nem mehetek szakmai gyarolatra ( az nem érdekli őket, hogy évekkel ezelőtt megcsináltam a nyelvi szigorlatot (neylvi alapvizsga vagy mi a rák) plusz jelenleg van Közép As nyelvvizsgám (alap elég a diplomához) illetve ha minden jól megy szombaton befigyel a B része is.... Komoly kétségeim vannak, hogy megér e ennyi idegeskedést egy vacak diploma...
Eh, most kicsit el, haza kell hoznom nővéremet...remek, nehogy már tudja este 7 előtt rendesen reggelizni...
Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest