- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Most mások esküvőjéről van szó, vagy az ember sajátjáról?
Mert szerintem az, hogy hol miylen módon satöbbi, igazándibóla két házasuló félre tartozik, nem a családra."akkor azzal fájdalmat okozok a nagyszülőknek, rokonoknak, mert ez mifelénk teljesen természetes, nem kérdés tárgya"
Mi az , hogy a család elvárja az egyházi esküvőt? Ez szerintem nonszensz.
Miért élik meg ezt ők fájdalomként? Miért nem úgy élik meg, hogy na itt a kisunokám, éli az életét, és oylan esküvőt csinál, amelyben ő valószínűleg jól fogja érezni magát, végtére is ez az ő és kedves párja legfontosabb napja.Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest