- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na szép sorban...mert visszaolvastam véletlenül

Panorámakép valakinek(Mawyx): egyrészt nem én csináltam ezt a képet, mikor anno ottjártam, akkor még nem volt digigépem, de elterjedve se nagyon. Egyébként én úgy csinálnám, hogy fogok egy panorámakép-funkcióra képes fényképezőt. Pl az S3-asom. Az megmutatja az élőképet, majd az első elkészített kép után mindig bevágja az előző szélét, és ahhoz igazítod a következőt. Persze átfedéssel dolgozik, aztán ha kész, akkor felviszed gépre, majd elindítod a Photo Stich nevű Canon progit, az ezt csinálja, konkrétan a különálló, és egyébként teljes méretű képeket az átfedésekkel egymás mellé illeszti, elvégzi a szükséges perspektivikus javítást, döntést, forgatást, majd véglegesre összevágja. elmented, kész.
rarri #34335: szerintem lehet..a mai fiataloknál sose tudni. De ott is különbség van dugás és szeretkezés között. Hobbiból, vagy ha úgy tetszik passzióból lehet smárolni meg dugni(azt se mondom hogy rossz, mert nem), de csókolózni és szeretkezni érzelmek kellenek, szerintem. Előbbi önzőbb, utóbbi jó esetben önzetlenebb. A dugás mindenkinek saját vágyainak kielégítése, szeretkezés meg az egymáséi is. De lehet hogy rosszul látom. Rég volt mindkettő

Aktív témák
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Licencek + laptopok + dokkolók
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest