- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na szép sorban...mert visszaolvastam véletlenül

Panorámakép valakinek(Mawyx): egyrészt nem én csináltam ezt a képet, mikor anno ottjártam, akkor még nem volt digigépem, de elterjedve se nagyon. Egyébként én úgy csinálnám, hogy fogok egy panorámakép-funkcióra képes fényképezőt. Pl az S3-asom. Az megmutatja az élőképet, majd az első elkészített kép után mindig bevágja az előző szélét, és ahhoz igazítod a következőt. Persze átfedéssel dolgozik, aztán ha kész, akkor felviszed gépre, majd elindítod a Photo Stich nevű Canon progit, az ezt csinálja, konkrétan a különálló, és egyébként teljes méretű képeket az átfedésekkel egymás mellé illeszti, elvégzi a szükséges perspektivikus javítást, döntést, forgatást, majd véglegesre összevágja. elmented, kész.
rarri #34335: szerintem lehet..a mai fiataloknál sose tudni. De ott is különbség van dugás és szeretkezés között. Hobbiból, vagy ha úgy tetszik passzióból lehet smárolni meg dugni(azt se mondom hogy rossz, mert nem), de csókolózni és szeretkezni érzelmek kellenek, szerintem. Előbbi önzőbb, utóbbi jó esetben önzetlenebb. A dugás mindenkinek saját vágyainak kielégítése, szeretkezés meg az egymáséi is. De lehet hogy rosszul látom. Rég volt mindkettő

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest