Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én a pamutkettőben lévő fukarban jártam így - nem is emlékszem, h mi volt a táskámban, de értékes (asszem a fényképezőgép meg még vmi), és hát, mint azt ugye, nem fogom ilyen átláltszó "kitudjamennyireziher"-típusú szekrénykékbe betenni...
Srác rámszólt, mondtam, köszönöm, én ODA nem teszem be a táskám, sarkon fordultam és eljöttem - apropó: miért is van nekik akkor kamerás megfigyelőcuccuk? Dísznek? és a sok biztiőr az á(l)ruház területén?Hasonló: tavalyelőtt nyáron rendeltünk egy Pana TZ-1et az eksztRémdigitálnál, 96k - megjött, nyújtanám a kártyám, néni rámnéz és közli, h nem lehet kártyával fizetni... vegyek fel zsét - mondom NÉMET számláról itthon, ENNYIT?
Megköszöntem, átmentem a fukarba, ott 1k-val drágábban megkaptuk, kártyával fizettem...
Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest