- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem az lehetett a baj, hogy megszoktam az agyonpasztőrözött, steril, híg löttyöt, amit mi városi emberek tejnek hívunk és beintett a gyomromnak az a szubkultúra, amit a friss tej tartalmazott

Érdekes viszont, hogy az egy alkalommal megkóstolt kecsketej ( ez ugyan szűrve volt és hűtve, de semmi egyéb ) nem volt rám ilyen hatással

Viszlát: nyár végén egy reggel úgy találtam meg az autómat a parkolóban, hogy a bal első lámpa alatt a lökhárítón egy lyuk éktelenkedett - vonóhoroggal belezúztak. Se egy telefonszám, se annyi, mint a hülye biztosítós reklámban, hogy rúzzsal egy papírra firkantották volna, hogy "Bocsika" - csak a lyuk. Rendesen ülhetett az elkövető gépjármű, mert ha normál magasságban kapja el a verdámat a vonóhorog, akkor lőttek volna a fényszórómnak...
Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest