Hirdetés

Aktív témák

• tiv61us
    őstag

A kirúgással értesz egyet? Vagy a visszaengedéssel?

A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.

Másrészt az alapelvekben is van hiba, pl:
    "-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
    -önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."

-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:

egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
    Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.

önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
    Ez sem épp következetes dolog.

szivem, ha akarod lelepek ujra
    no problem
    tudod ott van a kulonbseg ha valaki visszajon, mondhatnam settenkedik mas nicken
    vagy ha valaki elso perctol tudatositja, hogy O az O
    nagy kulonbseg
    lehet csak egy poen miatt is beregisztralni uj nicken
    na akkor mi van?
    lazabban
    rendnek lenni kell, alakarcintom, dehat...

Aktív témák