Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Aktív témák
-
válasz
tiv61us
üzenetére
Hát engem a trombitálás nem hoz lázba. Elhiszem, hogy újév meg minden, de számomra ez inkább azt jelenti,hogy még mindig hideg van és lassan megintegy évvel öregebb leszek. (Illetve anno pár éve kaptam egy apró lökést, hogy miért szeressem még jobban a szilvesztert [link]. Persze lehet azt mondani,hogy akit ledob a ló,annak vissza kell másznia, de mi van, ha nem akarok lovagolni?)
Édesapám itthon meg úgyis akkora rakétázást rendez,mint az állam aug.20án
, szóval, azért valami lesz. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
31-en majd mindenki trombital mint elefant
Én meg majd szépen lenyomom a torkán mindenkinek a trombitát, mint...
Na, magaslabda

Viszlát: mert nem akartam, hogy a tildy nickket, és embert ismerve ítéljenek meg egy helyzetet. Másrészt, mert beazonosítható lettem volna könnyen, amit nagyon nem szerettem volna

tiv61us: le ne lépj! Nem akarom én azt!
Settenkedik? Szerintem nem. Szerintem szinte mindenkinek tiszta , hogy ő vladimirR.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szóval, azért valami lesz.