Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Már megint ez a kibaszatos köd. Faszán szar idő van...állítólag még minimum egy hétig, de lehet hogy többb..Fogom magam és elmegyek melegebb éghajlatra, ahol legalább a nap süt. Baszottul unom már.
Egyébiránt meg úgy bezabáltam, és beittam keresztanyáméknál, hogy az mármáár nem emberi. Ufóhoz méltó.
És délen a lányok is lazábbak, és lehet csajozni, egyáltalán vannak lányok, nemcsak hülye picsák mint itthon. És délen tudom hogy mit akarnak. Ha baszni akarnak, akkor azt mondják, ha meg nem, akkor azt. De itthon azt hiszik majd kitalálom hogy amikor hülyeségeket beszélnek akkor épp mit akarnak, meg bármelyik esetben még sok kibazott lóvét is.
Ja, hogy jó véleménnyel vagyok? Ja, adnak rá okot.,
Na megyek lefeküdni, mert nem birok egy helyben egyenesenü lni.(upsz, áj didit egen. már megint parental advájzori, explicit kontent, meg miegyéb)
Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest