- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek

----------------------------------------------------------------------------------------------
Bevallom, rájöttem, hogy álomvilágban éltem... Rá kellett döbbennem, hogy ama meggyőződésem, miszerint az iskolában nem csak olvasni tanítják meg az embert, hanem szöveget értelmezni is, nem volt több, mint naiv reménykedés
Az, hogy mostanra a helyesírás eljutott abba a stádiumba, hogy cikinek minősül, ha legalább egy "sya", vagy "vok" nem keveredik a rendben sorakozó szavak közé, már világossá vált, de hogy teljesen felesleges kerek mondatokban megfogalmazni a mondanivalót, mert akinek szánja az ember, az úgyis csak azt olvassa ki belőle, ami neki a legjobban tetszik, az meglepett...
Bevallom, álomvilágban éltem - de tetszett... Úgy tűnik mint sokminden másról, a normális emberi beszédről is le kell mondanom, mert nincsen rá igény...
Siránkozó perceinket hallották, további kellemes szórakozást.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- One mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest