- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek

----------------------------------------------------------------------------------------------
Bevallom, rájöttem, hogy álomvilágban éltem... Rá kellett döbbennem, hogy ama meggyőződésem, miszerint az iskolában nem csak olvasni tanítják meg az embert, hanem szöveget értelmezni is, nem volt több, mint naiv reménykedés
Az, hogy mostanra a helyesírás eljutott abba a stádiumba, hogy cikinek minősül, ha legalább egy "sya", vagy "vok" nem keveredik a rendben sorakozó szavak közé, már világossá vált, de hogy teljesen felesleges kerek mondatokban megfogalmazni a mondanivalót, mert akinek szánja az ember, az úgyis csak azt olvassa ki belőle, ami neki a legjobban tetszik, az meglepett...
Bevallom, álomvilágban éltem - de tetszett... Úgy tűnik mint sokminden másról, a normális emberi beszédről is le kell mondanom, mert nincsen rá igény...
Siránkozó perceinket hallották, további kellemes szórakozást.
Aktív témák
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest