Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hogy utálok másfél órát várni egy kettéba... vert pannon(igen, csupa kisbetű) sopppban, míg sorrajutok, és az ügyem 4 azaz négy perc alatt elintéződik(francot intéződik el). Konkrétan nincs cserekészülékük. Szerdára igérték. Ma még nincs. Talán holnap. De nem biztos. Erre vártam másfél órát. Utálom hogy az egyik pultnál ült egy csávó, aki már akkor biztos ott ült egy ideje a 46-os sorszámával, mikor én bementem és 106-ost húztam, és a táblákon akkor 85 körül tartottak, és mikor kijöttem másfél órával később, akkor még mindig ott ült, és közben 3 különböző eladó, illetve értékesítő is ott rohangált, mert hol az egyik, hol a másik basztatta a gépet, de mintha igen kínlódtak volna, a csávó meg csak ült ott, de az ziher hogy órabérben van fizetve valahol hogy itt üljön, szerintem ennyi idő alatt államközi megállapodásokat szoktak kötni, meg nemzetközi szerződéseket, de a csávónak valamit nagyon nem tudtak elintézni, meg telefonálgattak összevissza, szóval elbasztam másfél órát a semmire.
De legalább a liftünket is most javítják, mert nyáron, meg melegbe, meg karácsonyi cipekedés idején természetesen nem lehet, szóval ma csak 8x másztam föl meg le a 7.-re.
De legalább hideg is van, meg köd is, meg hideg is van meg köd is még...
Annyi mindent írnék még, de fölösleges...
Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest