Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79
    addikt

Ember? Ezt majd megitelik masok, erre nem vagyok hivatott. Merem remelni, hogy az vagyok/leszek/maradok.

TopGear sincs, vagyis nem volt vasarnap, ennyit az esti programrol.

mod: mutet ugyben szerintem ne varj, ha van ra keret, akkor minel hamarabb vegeztesd el, reszletfizetes is lehetseges. Kockazat szvsz nincs s nagyon nem banod meg. En se banom, ha csak 2 evig is tartana ez az allapot, de az orvos szavaibol itelve meg 1 mutet benne van az arban, amennyiben min. +/- 1.5 dipotrias szemuveges korrekciora szorulna a szemem.

Szamomra mindenkepp jo dolog pl reggel felebredni s egybol latni a harom meterre levo hi-fi tornyon vilaglo orat, jo dolog bringazni a hegyekben, felelem nelkul, uszni s remelem januarban sizni is jo lesz vegre, szemuvegmentesen.

Jo, kisirankoztam magam, most szepen leulok magamtol. :B

Azt hiszem a nagy szemüveges topikban tárgyaltuk már ki Tildyvel a műtétet - nem a cash az akadálya a dolognak - egyszerűen finoman szólva besz@ri vagyok és nem tudom még a gondolatát sem elviselni, hogy a szememben matassanak akárcsak lézerrel is.

Annak idején nekiindultam a dolognak és ki tudja mi lett volna a vége, ha nem azt mondja az orvos, amit - miszerint nem tudják 0-ra kihozni a szemem.
    Így elmaradt a műtét és maradtam a pektánál - a kontaktlencsét is kipróbáltam, de annyira idegennek éreztem a szemeben, annyira zavart a tudat, hogy ott van rajta, hogy a végén visszatértem a szemüveghez. :B

Aktív témák