- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest