- Mégsem lesz Sony autó
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Bocs, de kiállnék olyanért aki nincs jelen. Vladnak van egy stílusa ezt el kell fogadni. El tudja fogadni sok ember aki személyesen nem ismeri és méginkább el tudja az, aki személyesen is ismeri. Egy rendkívül intelligens, jószándékű embert ismertem meg a személyében, akinek sokat köszönhetünk. Még akkor is ha egy-két hozzászólásából nem is ez jön le. Ha valakivel vitába száll, annak oka van. És mondjak még valamit? A dolog iróniája, hogy a legtöbb esetben ő jön ki győztesen. Szerintem ez sok mindent elmond. Régóta nem PH-zok, ezért medgöbbenve olvastam, hogy ''távozott'' közülezek. A megdöbbenésemhez nem kevés sajnálat is társul...
Röviden én csak annyit szeretnék mondani, a háta mögött ne bántsátok, főleg ha nem is ismeritek.
Más: Ne ünnepeljetek 18. szülinapot veszélyes környezetben.... Nekem a bokám vagy a sarkam bánzta. Nem tudom, de ku***ra fáj...
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni. -
csapos2
addikt
Én nem vitáztam vele egyszer sem, amúgy is tudja, hogy én vagyok az erősebb, és képentörölném, ha beszólna.
Jól értettem, hogy találkoztál vele, és belemondtad a szemébe a véleményedet?
...meg is mondtam neki a véleményemet rendesen a szemébe.
Ha megkérlek, dobsz egy linket privátban, a vitátokról?
János: Ez nem egy fórum.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Mégsem lesz Sony autó
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni.