Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Bocs, de kiállnék olyanért aki nincs jelen. Vladnak van egy stílusa ezt el kell fogadni. El tudja fogadni sok ember aki személyesen nem ismeri és méginkább el tudja az, aki személyesen is ismeri. Egy rendkívül intelligens, jószándékű embert ismertem meg a személyében, akinek sokat köszönhetünk. Még akkor is ha egy-két hozzászólásából nem is ez jön le. Ha valakivel vitába száll, annak oka van. És mondjak még valamit? A dolog iróniája, hogy a legtöbb esetben ő jön ki győztesen. Szerintem ez sok mindent elmond. Régóta nem PH-zok, ezért medgöbbenve olvastam, hogy ''távozott'' közülezek. A megdöbbenésemhez nem kevés sajnálat is társul...
Röviden én csak annyit szeretnék mondani, a háta mögött ne bántsátok, főleg ha nem is ismeritek.
Más: Ne ünnepeljetek 18. szülinapot veszélyes környezetben.... Nekem a bokám vagy a sarkam bánzta. Nem tudom, de ku***ra fáj...
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni.
Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni.