Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Például én is. Mostanában. Csak valahogy elért egy zsíros pechszéria. Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot? Meg hogy reggel óta nyitva van a szobám ajtaja-ablaka, de idebent még mindig 27 fok van, kint meg 21?
Amúgy végre van vidámkodni való. Lementem rövidgatyában pólóban szandálban a csepergő esőben 21 fokban, közepes szélben bevásárolni, és az emberek arcát nézve röhöghetnékem támadt. De most mit tegyek, most adja le a testem a beszívott hőséget.
Na megyek vissza takarítani a vízözön nyomait, majd még később leszek. Ki kért csajos képeket?
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Ja, azért az utolsó két napban találtam egy igen szemrevaló fehérnépet, kicsit bele is szerettem, de sajna semmi nem történt. Pedig nagyon szép volt, német létére csendes és szolid, és a szülei is normálisnak látszottak. Miért nem kezdtem vele semmit...?
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...