Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok a cigányok akik tisztességesek, és valóban szociálisan be tudtak(ilyen vagy olyan okok következményeként) illeszkedni a(z elméleti többségű) magyar(nak mondott) származású népcsoport normálisabb és tisztességesebb tagjai közé, azok nem foglalkoznak azzal hogy hogy hívják őket, ők szívesen hívják magukat is cigánynak, hiszen számukra annak nincs negatív felhangja. Azok akik nem érdemlik meg hogy szociálisan társadalomra érettnek nevezzük őket, azok kibaszatosan kikérik maguknak, hogy ők nem cigányok, ők romák. Az ombudsmanok meg ezt erősítik, hogy a cigány szó ledegradáló, ezért romának kell hívni őket.
Romakereket hányok mikor a romazenészek a kisvendéglően romazenét játszanak, és a szomszédomnak romaútra megy a falat. az volt a buzi aki ezt a roma szót egyáltalán bevezette a köztudatba.
De mindenesetre nekem az akit emberszámba tudok venni (az egyébként szerintem alacsony toleranciaszintemmel) az cigány; míg akit nem nagyon látok szívesen 500km-es körzetben, azt romának hívom.
(Azért meglehetősen besöröztem, szóval így értékelni szavaimat, de azért ezt gondolom)
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest