- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok a cigányok akik tisztességesek, és valóban szociálisan be tudtak(ilyen vagy olyan okok következményeként) illeszkedni a(z elméleti többségű) magyar(nak mondott) származású népcsoport normálisabb és tisztességesebb tagjai közé, azok nem foglalkoznak azzal hogy hogy hívják őket, ők szívesen hívják magukat is cigánynak, hiszen számukra annak nincs negatív felhangja. Azok akik nem érdemlik meg hogy szociálisan társadalomra érettnek nevezzük őket, azok kibaszatosan kikérik maguknak, hogy ők nem cigányok, ők romák. Az ombudsmanok meg ezt erősítik, hogy a cigány szó ledegradáló, ezért romának kell hívni őket.
Romakereket hányok mikor a romazenészek a kisvendéglően romazenét játszanak, és a szomszédomnak romaútra megy a falat. az volt a buzi aki ezt a roma szót egyáltalán bevezette a köztudatba.
De mindenesetre nekem az akit emberszámba tudok venni (az egyébként szerintem alacsony toleranciaszintemmel) az cigány; míg akit nem nagyon látok szívesen 500km-es körzetben, azt romának hívom.
(Azért meglehetősen besöröztem, szóval így értékelni szavaimat, de azért ezt gondolom)
Aktív témák
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest