Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V2 - origami
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
pfff, kettőt és könnyebbet. Nemtom egyáltalán volt-e címe.
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.