- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
pfff, kettőt és könnyebbet. Nemtom egyáltalán volt-e címe.
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt tudom hogy valami olasz-magyar koprodukció volt, a rendező olasz, a stáb fel-fele, a szereplők legnagyobbrészt magyarok. Valami focicsapatról is volt szó benne, egy csaj lett az új elnök, és valami új intézkedéseket, meg edzéstervet vezetett be. De túl sok mindent nem nagyon tudok róla. Meg nem is emlékszem. Azt tudom hogy a forgatás a Közvágóhíd telephelyen volt egy hátsó régi épületben a nagy udvar leghátsó részén. Azt is tudom hogy rengeteg ember nyüzsgött összevissza.