Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Most már kezd elegem lenni a spamekből. Mindig jön valami PatchPerfect, rákerestem hogy mi ez, valami kereskedő cég (amolyan TV shopos), jött megint spam róluk, leiratkoztam róla. Most vagy még többet fogok kapni (ez szokott történni), vagy nem. Másik aranyoska meg magyar. Offer.hu-n beállítottam, hogy figyelje a pályázatokat, de valamikor nagyon régen. Nem jött semmi nagyon sokáig. Aztán néha egy-egy, de hibás linkkel. Meguntam, leiratkoztam. Erre napi szinten jön lassan tizesével.

Aktív témák
Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Vírusirtó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IsoTek EVO3 Premium 1,5 m tápkábel
- Gamer PC i5-14400F RTX 3050 32GB RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest