Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A pöcsöm televan az összes kurva számítógéppel. Win XP telepítés után nézem, hogy az IDE HDD-m a C:\ meghajtó, pedig a rendszert rendesen feltette a D:\ meghajtóra. Eddig nem így volt, de ez a vinyó nem volt rajta az előző XP telepítésnél, kikapcs, lehúztam, reinstall. Telepítés közben már gyanús volt, hogy reklamál az egybepartícionált 250-es Seagate SATA HDD-re, hogy nincs rajta partíció. Mondom hülyegyerek, majd megtalálod, lehúztam azt is, és feltettem az XP-t enélkül a másik ugyanilyen Seagate egy 50GB-os partíciójára. Win XP felment, gép kikapcs, vinyók visszadug. Namostakkor, a következő geciséget találta ki ez a trágyadomb: IDE HDD F meghajtó lett, de továbbra is rendszernek látja, nem enged meghajtóbetűjelet változtatni. Doksik vanak rajta, meg biztonsági mentések, általában W:\ szokott lenni, hogy ne legyen útban. Másik gond, hogy nem látja az egybepartícionált SATA Seagate-et, a lemezkezelő azt mondja, hogy idegen lemez. USB-s racken keresztül is ugyanez van. Utánaolvastam, a mocskos dinamikus kötet valszeg elszállt, és nem valószínű az sem, hogy az adatok menthetők.
AAARRRGGGHHH!!!
Mennyire utálom ezt a sok szart!!! Ráadásul buktam vagy 140GB-nyi sorozatot, köztük a BSG összest és a Farscape összest, valamint a Jóbarátok és Joey TVrip összest is... Mondjuk a filmeket le sem tojom, amik rajta voltam, azok nem érdekesek.
AAARRRGGGHHH!!!
Köszönöm, leülök magamtól...
p
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Windows 11
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest