Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
volna egy kérdésem, ami kicsit kezd foglalkoztatni, gondoltam itt elég off, de mégis kiváncsi vagyok a véleményekre
felsőoktatás-szagú dologról van szó
szóval, az érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalatai, mire lehet elég egy főiskolai diploma manapság, menynire nézik le, nem nézik le stb, karriert lehet e csinálni idővel, vagy mindenképp az egyetemi végzettség az amit munkafronton privilegizálnak ?
azért kérdezem, mert bár alapból lusta alkat vagyok, 21 évesen mégis nagyon megjött a kedvem a nagybetűs Élet kipróbálásához, legalábbis azt tudom hogy az egyetem számomra csak erőlködés, nem teljesítek úgy ahogy én szeretném, és valahogy nem tudom elképzelni hogy még hosszabb időt el tudjak viselni magolással, egyszerűen mostmár az élet gyakorlati odlalát akarom, ennyi, viszont a főiskolai diploma kiválthatóságához elég közel vagyok
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest