- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
volna egy kérdésem, ami kicsit kezd foglalkoztatni, gondoltam itt elég off, de mégis kiváncsi vagyok a véleményekre
felsőoktatás-szagú dologról van szó
szóval, az érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalatai, mire lehet elég egy főiskolai diploma manapság, menynire nézik le, nem nézik le stb, karriert lehet e csinálni idővel, vagy mindenképp az egyetemi végzettség az amit munkafronton privilegizálnak ?
azért kérdezem, mert bár alapból lusta alkat vagyok, 21 évesen mégis nagyon megjött a kedvem a nagybetűs Élet kipróbálásához, legalábbis azt tudom hogy az egyetem számomra csak erőlködés, nem teljesítek úgy ahogy én szeretném, és valahogy nem tudom elképzelni hogy még hosszabb időt el tudjak viselni magolással, egyszerűen mostmár az élet gyakorlati odlalát akarom, ennyi, viszont a főiskolai diploma kiválthatóságához elég közel vagyok
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest