Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
volna egy kérdésem, ami kicsit kezd foglalkoztatni, gondoltam itt elég off, de mégis kiváncsi vagyok a véleményekre
felsőoktatás-szagú dologról van szó
szóval, az érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalatai, mire lehet elég egy főiskolai diploma manapság, menynire nézik le, nem nézik le stb, karriert lehet e csinálni idővel, vagy mindenképp az egyetemi végzettség az amit munkafronton privilegizálnak ?
azért kérdezem, mert bár alapból lusta alkat vagyok, 21 évesen mégis nagyon megjött a kedvem a nagybetűs Élet kipróbálásához, legalábbis azt tudom hogy az egyetem számomra csak erőlködés, nem teljesítek úgy ahogy én szeretném, és valahogy nem tudom elképzelni hogy még hosszabb időt el tudjak viselni magolással, egyszerűen mostmár az élet gyakorlati odlalát akarom, ennyi, viszont a főiskolai diploma kiválthatóságához elég közel vagyok
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest