Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Shit! Hülye focisták nem tudnak focizni! 3-1 a lettek javára, röhej! Hihetetlen!
-
Goose-T
veterán
A zenére visszatérve: én is voltam zenész, 3 évig basszusoztam/gitároztam egy metálzenekarban. Mi is feldolgozásokat játszottunk, és nagyon élveztem. Sajnos most az új munkahelyem miatt már nem tudok zenélni, de szívesen összehoznék itt Zegen is egy zenekart. A hakni: nem a feldolgozás a hakni, hanem mikor egy neves zenekar sok pénzért feldolgozást játszik vagy playback-el. Az hakni. Mikor mondjuk az Animal Cannaibals lemegy Mucsajröcsögére, és negyed órát rappel playback-rôl. Vagy mikor a Metallica az MTV Video Music Awards-on egy rahedli pénzért eljátszik pár slágert összemixelve. Az hakni.
-
Goose-T
veterán
1. Nem a játékok teljesítmény-javulását kérdeztem.
2. Nem csak a SoftQuadro-t kérdeztem.
3. A readme-ben írt ''turns on Quadro driver optimizations'' ebben a formában nem túl sokatmondó.
4. DOS 3.30-al hogy állsz? Használtál valaha? Mert én igen. Az egyetemen négy éve még teljeskörü batch programozást is tanítottak nekünk, átmentem 4-essel.
5. Ezek szerint neked kellett volna megtanulnod egyáltalán olvasni. -
Goose-T
veterán
Talán rossz topikba írtam? De hisz azért van a nagy nVidia-s topik, hogy apró-cseprô gondokkal az emberek ne nyissanak újat.
-
Goose-T
veterán
Hihetetlen. Az FX5900 pixelshader-ét mindenki óriási szakértelemmel analizálja (LOL), de a nagy nVidia-s topikban felvetett RivaTuner-es kérdésem többszöri upolás után sem méltatják válaszra. Kicsit visszább kéne venni az arcokból, és megtanulni, mit jelent a dir c:\, mielôtt high-end grafikus kártyák hardverproblémáit kezdik elemezgetni. Nincs igazam?
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest