Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nana, nézd csak meg Rover 7800GTX-es listáját......
Csacsi: Mondtad, hogy nem értesz hozzá, akkor miért nem fogadsz szót.
Gondolod, ha nekem most X2 van és azt mondom Core2Duo, viccből teszem?
A procit meg húzni kell, azért van. Nem is értem azt, aki nem használja ki az utolsó, legmagasabb még stabil órajelet, amivel biztonságosan hajthatja a prociját....
Az enyém is normál körülmények között (1,5 éve) 2650Mhz-en megy.
A sebesség soha nem elég, az idő pedig mindig kevés!
-
Ne anyázzá

Nyuszi:Ne hagyd magad, nekem is egymagos A64-em van, hajtom 2300MHz-en, azt, hogy hogyan toljam meg azt Speed bika mondta
. 1 Giga memóval, oszt jóvan, no meg a kis 7300Gt-m hűségesen dolgozik, nincs ezzel semmi baj, eddig minden jól elszaladt rajta, azért a retek STALKER-ért nem fogok megint gépet cserélni 
-
csapos2
addikt
Nos, ahogy azt már az a zöld alak is érzékeltette, nem nagyon értek a gépekhez - a tuningról meg fogalmam sincs. Így nem szempont, hogy bárkit is porba alázzak. Két dolgot kell szem előtt tartanom - a lehető legjobb áron, a lehető legjobb teljesítményt kapjam. Mindezt úgy - igaz ez már a 3. dolog
- hogy feleslegesen ne vegyek dolgokat. Értem ezalatt azt, hogy ha nincs szükség a két magra, mivel egyszerre nem nagyon csinálok csak egy dolgot, és még ez is itt van: [link], akkor miért költsek rá. Természetesen, hagyom magam meggyőzni, csak ahoz tudnom kell, hogy milyen előnyökkel jár számomra a többlet.
Aktív témák
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- SAMSUNG S27FM502 Smart M5 IPS monitor (037)
- iiyama ProLite XB3270QS-B5 32"-os 2K IPS Pivot mode
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest