Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csapos2
üzenetére
Dehogynem ,tudták hova megyek. Ha megkértem apukámat még el is jött értem kocsival éjszaka
.Féltettek,de soha nem annyira hogy nem engedtek sehova,mindig megbíztak bennem. Talán korán kezdtem el szórakozni,de legalább hamarabb beleuntam. Ha viszont vkit 18 évesen engednek el először akkor tuti oda mondjuk úgy 5 év,mert azalatt kipróbál mindent egyszerre
Aktív témák
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen monitort vegyek?
- SkyShowtime
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Féltettek,de soha nem annyira hogy nem engedtek sehova,mindig megbíztak bennem. Talán korán kezdtem el szórakozni,de legalább hamarabb beleuntam. Ha viszont vkit 18 évesen engednek el először akkor tuti oda mondjuk úgy 5 év,mert azalatt kipróbál mindent egyszerre