- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
bobsys
veterán
A 8as úton rettentően vigyázz, tele vannak rendőrrel, a 4napos ünnep alatt révfülöpig csak a 8ason volltak rendőrök, de 3 helyen tartottak igazoltatást, Várpalotán meg igencsak mértek jó kis kamerával (bele is futottam szépen
)
a 2x2 sávos út egy ideig autótút amit táblával is jeleznek -
parandroid
félisten
Székesfehérvárig levisz az M7, ott le kell menned a pályáról, kicsit kavarogni Székesfehérvár körül (elég jó a kitáblázás), és a 8-ason tovább Veszprémig. Nagyrészt négysávos, helyenként még el is vannak választva az útpályák, de becsapós, mert többnyire még csak nem is autóút, tehát szigoróan 90, mert rengeteg helyen mérnek. Szerencsére a falvak egy részénél viszont már megépült az elkerülő. Lábtól függően 1-1,5 óra alatt lent vagy.
p -
Minden bizonnyal, csak az a baj, hogy úgy naggyából sem tudom, hogy hol van Veszprém, na meg azt se, hogy melyik pálya megy oda

Pályáról jut eszembe, haza az M6-oson jöttünk, ilyen kihalt autópályát életemben nem láttam, 45km szakasz van Pesttől Dunaújvárosig kész utána vége. Ahogy a magyar gyorsaságot ismerem talán 10-15 év mulva végig tudunk jönni Pécsig autópályán, addig marad a jó öreg 6-os, amiben mellesleg 2. világháborús lövészárkok vannak lassan annyira retek, csak úgy dobálja a kocsit
Olvasgatok itten, és feltünt Parci Házigazda avatarja, most én emlékszem rosszul, hogy 1 tök volt, vagy régen is ez a félig megrohadt smiley volt?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)