- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az az érzésem, hogy szeretsz szenvedni. Vagy soha nem estél még cangával sem akkorát, hogy hetekig be legyen kötözve a kezed-lábad. Nekem sikerült egyszer rövidgatyában-pólóban. Ha lett volna rajtam rendes cucc, akkor nem smirglizte volna le a bőröm három tenyérnyi felületen a salak-beton, pedig 10-15-el ha mentem. Ha ilyesmit szeretsz, akkor kívánom neked, de ha nem, akkor inkáb fogaddd meg a tanácsainkat. Vagy készülj rá hogy bár te nem akarsz, mégis bármikor eleshetsz, és akkor nem az aszfalt fog lehorzsolódni. Mindegy, fölösleges túlragozni, szerintem most már csak azért sem fogadod meg a tanácsainkat, és ha elesel is büszkén vállalod hogy kemény vagy.
Ez csak úgy: [link] Mert robogóval és lassan haladva nem lehet nagyot esni...
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Adott esetben a hosszu ruha megmentheti a labadon es a karodon a bort. Gyonyoruen szarra tud egni egy par meteres csuszastol, meg hat kicsit konnyen el is tunhet eleg nagy teruleten is. En ha valaszthatok, inkabb legyen melegem, de ne legyek egy eletre heges-foltos, es ne kelljen esetleg mashonnan potolni a hianyzo reszeket. Nameg azt a hosszu ideig tarto fajdalmat sem szeretnem. Nekem jo uzlet a hosszu ruha. Te meg magad dontod el.
Es ez meg nem is egy nagy eses, es mast nem is emlitek, csak azt, hogy nem rovidben ulok fel a mocira.
Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest