- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Aktív témák
-
athomi
veterán
ha félreértetted, akkor most mondom, hogy én nem azért írtam, hogy most jól megmondjam neked
mondjuk ezt, így személyes, közvetlen kapcsolat nélkül elég nehéz leszűrni, de hidd el
viszont részetekről én úgy érzem, hogy eléggé lel tettem blamálva, főként a technikustól
egyébként attól ,hogy nem veszek fel nyáron hosszú ruhát, attól még nem hinném, hogy nagyobb életveszélyben lennék, mint az aki felveszi
aki meg a bukósisakot írta nekem annak meg mondom, hogy keressen vissza egy hsz-omat és meglátja, hogy írtam, hogy életet menthet...nem baj, néha én is elsiklok egy-két lényegtelen hsz fölött aztán csak írok (velem is esett már meg bár próbálok rá figyelni)
egyébként elég sokan robiznak rövidbe nyáron, bár felétek nem tudom, hogy szoktak
én debreceni vagyok
amúgy hagyjuk a témát, mert nem hiszem, hogy vitafórumban vagyunk (nem mintha a normális hangnembe vett vitától meghátrálnék, sőt...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Warzone
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest