- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
Aktív témák
-
athomi
veterán
ha félreértetted, akkor most mondom, hogy én nem azért írtam, hogy most jól megmondjam neked
mondjuk ezt, így személyes, közvetlen kapcsolat nélkül elég nehéz leszűrni, de hidd el
viszont részetekről én úgy érzem, hogy eléggé lel tettem blamálva, főként a technikustól
egyébként attól ,hogy nem veszek fel nyáron hosszú ruhát, attól még nem hinném, hogy nagyobb életveszélyben lennék, mint az aki felveszi
aki meg a bukósisakot írta nekem annak meg mondom, hogy keressen vissza egy hsz-omat és meglátja, hogy írtam, hogy életet menthet...nem baj, néha én is elsiklok egy-két lényegtelen hsz fölött aztán csak írok (velem is esett már meg bár próbálok rá figyelni)
egyébként elég sokan robiznak rövidbe nyáron, bár felétek nem tudom, hogy szoktak
én debreceni vagyok
amúgy hagyjuk a témát, mert nem hiszem, hogy vitafórumban vagyunk (nem mintha a normális hangnembe vett vitától meghátrálnék, sőt...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Botany Manor és a Poison Retro Set
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Renault, Dacia topik
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs